Instagram-блогер з Чернівців Олександр Заліско відсвяткував свій день народження. У святкуванні брали участь друзі Заліска, усі вони знімали відео свята та викладали їх в Instagram.

Розважав гостей ведучий Володимир Остапчук. Вечірка була у стилі Show bar, з відвертими конкурсами, еротичними танцями шоу-балету, а тости імениннику проголошували стоячи на столах. Гості не соромилися роздягатися, стояти на столах з їжею та брали участь у вульгарних конкурсах та танцювати.

Сам Володимир Остапчук опублікував фото в сторіз святкового столу з написом російською «Блогерская голодная туса». Згодом це фото зникло з його Instagram.

Через добу після святкування жоден з блогерів не вибачився і не стер відео та фото. Але після розголосу у медіа Олександр Заліско, ввечері неділі, 28 листопада, у своєму Instagram таки написав кілька слів, з яких можна зрозуміти, що він пишається своє вечіркою і не бачить у ній нічого неетичного:«Відсвяткувати своє 29-ти річчя вийшло гучно. Наскільки гучно, що всі раптово стали супер правильними і блогери винні у всіх проблемах світу». Блогер не вибачився, навпаки, – «Я народився 27 листопада! Я не вибирав цей день. Він вибрав мене! І я не дозволю комусь псувати мій настрій! Святкую так, як захочеться мені!», – написав він.⠀

Блогер Олександр Заліско, організатор свята, народився 27 листопада 1992 року у селі Топорівці Новоселицького району Чернівецької області. Закінчив Буковинський державний фінансово-економічний університет. У 2015 році безуспішно балотувався від партії «Сила людей» до Чернівецької міськради. Має в Instagram більше одного мільйона підписників. Свій день народження він вирішив відсвяткувати 27 листопада, у день, коли в Україні та у всьому світі вшановують жертв Голодоморів. На святкування дня народження Олександра Заліска у Будинок вчених у Львові прийшли його друзі блогери-мільйонники, зокрема Наталі Литвин (1 млн підписників), Таня Самбурська (1,5 млн), Валерія Юрченко (1,3 млн), Саша Бо (1,9 млн).

Уважно передивився відео і фото вчорашньої "блогерской голодной туси", яку влаштували саме у День пам"яті жертв Голодоморів так звані "блогери-мільйонники" у львівському Будинку вчених.

Шокований. І не маю жодного цензурного слова для коментаря.

Це не "блогери" - це стадо сказившоїся із жиру худоби! Ублюдки!

Направлю відповідний запит адміністрації установи, де відбувався цей "шабаш" і звісно ж звернуся до правоохоронних органів із відповідною заявою.