Отже, трапилася мені на очі наступна стаття:
"Головний лікар 8-ї лікарні Львова запросив «антивакцинаторів» у ковідний стаціонар"
В якій зокрема було зазначено наступне:
 
«Враховуючи ту статистику, яка є зараз, треба 10 днів. Але питання не в тому, скільки днів залишилося. Питання в тому, що якщо наші громадяни не стануть свідомішими, то нам не вистачить ні 100 додаткових місць, ні 500, ні 1000! Якщо люди і далі будуть вести дискусію про вакцинацію, чи можна її робити, чи не можна, то я запрошую до себе на 10 хвилин волонтером. Просто, щоб подивилися, що відбувається у стаціонарі, який працює з «ковідними» пацієнтами», – наголосив Василь Трунквальтер (генеральний директор 8-ої міської клінічної лікарні міста Львова).
 
12 жовтня я направляю до 8-ої міської клінічної лікарні міста Львова офіційний лист з печаткою на бланку очолюваної мною ГО "Громадський Рух "Самостійна Україна" адресований генеральному директору зазначеної лікарні - пану Василю Трунквальтеру.
 
В своєму листі я чітко посилаюся пану Василю Трунквальтеру на його ж слова, запрошення відвідати ковідний стаціонар підпорядкованого йому медзакладу. Висловлюю слова підтримки, зазначаю, що не є "антивакцинатором", маю повне щеплення, прошу про особисту зустріч, висловлюю бажання показати людям правду про те, що насправді відбувається в ковідному стаціонарі лікарні.
 
В своєму листі, для оперативності зв"язку і комунікації - зазначаю свій мобільний номер телефону.
 
Мій лист зазначена лікарня отримує 17 листопада (згідно рекомендованого повідомлення про вручення поштового відправлення). І... І ТИША!
Аж раптом вчора ввечері я виявляю в поштовій скринці конверт із листом за підписом генерального директора 8-ої міської клінічної лікарні міста Львова Василя Трунквальтера.
 
Зміст листа дійсно ошарашив і шокував.
 
Виходить так: публічно пан Василь Труквальтер заявляє одне, а на ділі робить зовсім інше?
 
Цитувати лист повністю не буду. Публікую його скан-копію (трохи підпсований негодою, але все чітко видно).
 
Як це розуміти? Що насправді відбувається? Банальна помилка? Безвідповідальність? Слова на вітер? Чи пану Трунквальтеру є що приховувати?
 
ШАНОВНИЙ ВАСИЛЮ МИКОЛАЙОВИЧУ! Вас ні хто не тягнув за язика публічно робити заяву та запрошення. Сказали "А", то говоріть і "Б". Що це за "перевзування в повітрі"?
 
Я це так не лишу! Я дуже не люблю, коли мене намагаються обманути та пошити в дурні!