Десь з місяць тому, в соцмережах з'явився вперше список працівників Ізюмської поліції, які перейшли на бік ворога. Через кілька днів з'явилася інформація, що інформація там є недостовірною, потребує перевірки, не всі в тому списку дійсно є зрадниками. Якось та тема сама по собі було затихла і зникла з порядку денного.

Але кілька днів тому питання ізюмських поліціянтів-зрадників знову випливло на загал. З багаточисельних джерел почала з'являтися інформація про участь ізюмських поліціянтів-запроданців у каральних акціях, які проводяться рашистським окупаційним режимом.

Вчора і зовсім з'явилася інформація, що ізюмські поліціянти-зрадники причетні до поранення 7 та вбивства 2 цивільних ізюмчан. І знову в соцмережах виплив список цих поліціянтів-зрадників.

Щодо цього списку. Хочу конкретно зараз зупинитися на ньому. Адже теж почав робити перевірку, тим паче, що було чому. Адже певні люди подумали, що список скледений мною особисто, що не відповідає дійсності насправді.

Отже, працівники Ізюмської поліції, які в ньому зазначені, на жаль дійсно виявилися зрадниками. Але не всі.

Як з'ясувалося, у зрадники було записано зокрема наступних працівників поліції:  Новікову Тетяну Ігорівну та Новікова Дмитра Євгеновича. Після ретельної перевірки і з'ясування всіх деталей та обставин, з'ясувалося, що Новікови не є зрадниками і бути ними не можуть, бо їх не те що в Ізюмі, а взагалі на окупованій території не має. Особисто говорив з ними по телефону.

Чому Тетяна та Дмитро Новікови опинилися в списку зрадників? Як виявилося, все дуже просто. Є в Ізюмі людина, яка вирішила з ними звести рахунки, маючи «зуба» тривалий час особисто на Тетяну Ігорівну. Людина, яка затіяла цей «бруд», проходила як «потерпіла» в одній із кримінальних справ, яку на той час вела слідча Новікова. Між цією людиною і Новіковою стався серйозний конфлікт ще багато років тому. Конфлікт стався через речові докази, а саме через дуже велику суму грошей та дорогоцінні прикраси. Ця людина, як стало відомо згодом, вивилася громадянкою російського рейху, але тривалий час проживала в місті Ізюм, де знаходиться і зараз. Ця людина домоглася порушення проти Тетяни Новікової «кримінальної справи» відповідними рашистськими органами. Сталося це ще трохи більше року тому. Наші вищестоячі правоохоронні органи завалені численними писульками із слідчих та мідівських установ раші стосовно Новікової. А коли в місто прийшли рашистити, ця людина виринула із підвалів до «асвабадітєлєй» із відповідними документами і вимогою захисту її порушнених прав. Рашисти звісно ж кинулися шукати Новікових, але не знайшли. А не знайшли тому, що їх просто там не має.

І сталося те, що сталося. З подачі цієї людини Новікови опинилися в списку серед справжніх ізюмських поліціянтів-запроданців. Я так розумію, що зроблено то було з тою метою, щоб раз їх не змогли «ліквідувати» рашисти, то це зробили українські військові, які вкрай гостро і справедливо ставляться до зрадників, маючи часто «розмову коротку».

Моторошна і неймовірна історія. Виявляється і так буває. Злопам'ятна людина просто вирішили помститися Новіковим.