28 липня 2018 року відбулися Установчі Збори на яких було прийнято рішення про створення Громадської Організації «Громадський Рух «Самостійна Україна», а мене обрано її головою.

На сьогоднішній день ГО «Громадський Рух «Самостійна Україна» - це одна велика родина, яка об'єднала в своїх рядах сотні людей з усієї України. Представники нашої Організації нині здійснюють успішні гуманітарні місії в Латвії, Польщі, Італії, Німеччині, Канаді, США, Англії та Японії.

Для мене це були не прості, насичені та цікаві 4 роки. Зроблено не мало. Нам дійсно є чим пишатися.

Успішно працює Громадська Приймальня, Юридична Консультація та Гуманітарний Штаб при ГО «Громадський Рух «Самостійна Україна».

Гуманітарний Штаб при ГО «Громадський Рух «Самостійна Україна»  розпочав свою роботу в перші дні віійни росії проти нашої Неньки України. Кількість тих, хто отримав допомогу від нашої Організації сьогодні уже вимірюється тисячами.

Ми всі ці 4 роки працювали, працюємо і далі будемо так само невтомно працювати!

Є ще більше планів, серйозних, масштабних та амбітних, які поставили за мету виконати, і виконаємо!

Сьогодні я говорю щирі слова ДЯКУЮ! Всій своїй не малій уже команді. Без всіх вас цього б нічого не було, що нині ми зробили та маємо. Це наші спільні здобутки! Так тримати! Працюємо далі!

 

ФОТО: це уже історичне фото. Це фото зроблене 25 вересня 20218 року. Саме в цей день розпочав роботу новий повноцінний офіс нашої Громадської Організації «Громадський Рух Самостійна Україна».

Нині ні стіл, ні стіни, ні сам кабінет не є такими порожніми, як на цьому фото. Тепер в цьому кабінеті майже 24/7 кипить робота і є дуже, дуже, дуже багато всього, хто був у нас, той знає.