Щойно було звільнено від рашистських окупантів місто Ізюм (Харківщина), як почали з'являтися в соцмережах пабліки, де почали публікувати інформацію про ізюмчан, які прислужували ворогу, фактично ставши зрадниками України.

В списку ізюмчан колаборантів-зрадників опинилася зокрема і слідча Ізюмської поліції Руслана Молокович.

Але чи справді вона є колаборанткою-зрадницею?

До мене також з цим питанням звернулися, як журналісти так і працівники деяких правоохоронних органів.

Зважаючи на те, що інформацію про вчинення Русланою Молокович «державної зради» було поширено публічно і відомими «людьми» робиться все, щоб то набуло як найбільшого розголосу, я, як ізюмчанин, громадський та політичний діяч, юрист та просто людина вважаю за необхілне заявити наступне:

Ті, хто до мене звернувся із питаннями про Руслану Молокович, чудово знають моє досить негативне ставлення до Ізюмської поліції і на то є дуже багато вагомих причин.

Але разом з тим негативним ставленням, я все ж завжди сповідував і сповідую далі принцип справедливості. І повторюся вкотре, що не всі працівники Ізюмської поліції однакові та погані, а тим паче не всі там «колаборанти» та «зрадники».

Руслану Молокович знаю особисто дуже багато років. Звинувачення її в «колаборціонізмі» та «державній зраді» - повна нісенітниця.

Особисто на мою думку, Руслана Молокович – один із прикладів, яким має бути справжній слідчий та офіцер поліції. Це людина чесна, відверта, принципова. Справжня слідча, професіонал, яка воістину на своєму місці. Для неї є не порожнім звуком «честь» та «гідність». Якби в рядах поліції України було побільше таких людей, як Руслана Молокович, то поліція б була б набагато кращою.

Я уважно вивчив всі «докази», на підставі яких з неї почали «ліпити» раптом «колаборантку» та «зрадницю».  Ті «докази» є повним бредом на нісенітницею, яку було виготовлено за допомогою звичайнісінького фотошопу, що чудово видно навіть неозброєним оком та спеціальними знаннями.

Але питання залишається все ж відкритим, бо як мовиться «диму без вогню не буває».

Але відповідь на це питання є. Щоб зрозуміти, що до чого, достатньо просто уважно вивчити кримінальні справи, які порушувала та вела слідча Руслана Молокович, і відразу все стає на свої місця.

Діючи за принципом «не знаєш як вчинити – вчини по Закону» Руслана Молокович спокійно, керуючись Законом та не озираючісь на «керівні пельки» порушувала кримінальні справи проти посадовців так званого «керівництва міста Ізюм». Того самого «керівництва», яке обкрадало місто Ізюм з 2014 року, а щойно на горизонті замаячив ворог в кінці лютого цього року, накивавшого з міста Ізюм п'ятами в перших рядах.

Змусити «замнути» кримінальні справи цю слідчу не могли. Деякі справи встигли «замнути» в прокуратурі (привіт одному не безвідомому олександру масельському), а деякі і нині є актуальними і чекають на розслідування.

Згадані вищк кримінальні справи є досить гучними та серйозними, стосуються цілого ряду посадових осіб Ізюмського самоврядування, в тому числі валерія марченка, михайла іщука та владіміра мацокіна.

Не володіючи інформацією, де і як слідча Руслана Молокович, з нею зазначене злочинне кодло вирішили звести рахунки, «під шумок» записавши у «колаборантки» та «зрадники».

Саме в пабліку підконтрольному «шісткам» біглого ізюмського недокерівництва вперше з'явилася інформація про те, що слідча Ізюмської поліції Руслана Молокович є колаборанткою, пішла на співпрацю з ворогом, зрадила присягу та Україну. Саме «шістки» марченка і Ко почали активно всюди тиражувати всю цю інформацію та закидувати відповідними заявами правоохоронні органи.

Але… Справедливість є! Уже чудово відомо, хто є хто.

Перш ніж написати дану статтю, я з цілою командою фахівців та працівників СБУ провели дуже ретельну перевірку (я уже мовчу навіть про те, що пані Руслану я знаю особисто багато років і з самого початку не повірив у всю цю бздуру про неї) на підставі якої, я як голова ГО «Громадський Рух «Самостійна Україна» чітко заявляю наступне: дечиїм мордякам незабаром буде дуже не солодко, не врятують ні звання, ні медалі, ні прокурорські посвідчення!

Ви публічно звинуватили чудову, чесну людину в скоєнні тяжкого злочину, який вона не скоювала! І за це доведеться відповісти! А я буду один із тих, хто питатиме теж…

Це тільки початок…

P.S. З Русланою Молокович маю прямий зв'язок і я, і всі зацікавлені спецслужби. Так що всі ті, хто записав її в «зрадники», гонячись за можливістю «під шумок» з нею звести рахунки, готуйтеся і пиняйте тепер тільки на себе самих…