Сергія Потапенко я знаю уже дуже тривалий час, який вимірюється далеко не одним роком.

Є люди, про яких говорять «літерогриз», до таких відносять і мене в тому числі. Про Сергія Потапенка можу сказати, він «цифрогриз». Він чудовий економіст та має блискучий аналітичний склад розуму.

Саме Сергій Потапенко свого часу заходився перевіряти та аналізувати всі доступні фінансові документи і звіти щодо діяльності посадовців Виконавчого Комітету Ізюмської міської ради та Ізюмського міського голови Валерія Марченко і його заступників.

Через деякий час він став справжньою «кісткою в горлі» для тих, хто порпався «волохатою ратицею» в бюджеті міста Ізюм.

Коли почалася війна з рашистькими загарбниками, в місті Ізюм почалося робитися дуже багато чого жахливого. Фактично чинуші-казнокради вирішили звести рахунки з усіма, хто їм заважав. Під ту гребінку, в числі перших потрапив Сергій Потапенко, якого охрестили «колаборантом», «зрадником» та «диверсантом». Була навіть публіці надана ціла історія, як ніби-то Сергій Потапенко особисто ходив малював мітки по багатоповерхівках, а потім їх обстрілювали рашисти. І шокована всіма подіями публіка то все сприйняла за правду.

Але є одне але. На момент висунення йому перелічених «звинувачень» Сергій Потапенко уже тривалий час перебував на контрактній службі в лавах ЗСУ, і знаходився на фронті, на Донбасі. Наскільки мені відомо, на фронті, на самісінькому 0 він і нині. Тобто, його і близько не було в Ізюмі в той момент, коли йому приписали малювання міток та «диверсійну діяльність».

Окремо додам, що відносно Сергія Потапенка дуже добре відгукуються побратими по службі, в тому числі і командування підрозділу, в складі якого він несе службу.

СБУ теж провела ретельну перевірку, і не раз, яка не підтвердила звинувачення відносно Сергія Потапенко.

Більше того, Сергій Потапенко звернувся в правоохоронні органи із відповідною заявою, за фактом якої було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.259 КК України. Фігурантом справи є депутат Ізюмської міської ради, начальник управління молоді, спорту та іміджевих проектів – Максим Стрєльнік. Про що є відповідне документальне підтвердження.

На фото: я із Сергієм Потапенко. Фото зроблене 30 жовтня 2018 року під Ізюмським міськрайонним судом. В той день я спеціально приїхав до міста Ізюм, щоб підтримати Сергія Потапенка в суді. Тоді він відбивався від чергових штатних провокаторок так званої Ізюмської «влади».

За Сергія Потапенко уже заступилася чимала кількість людей, але провокаційні вкиди з боку «шісток» так званої Ізюмської «влади» не припиняються. Не дивлячись ні на що, вони далі, вперто намагаються видавати за правду те, що ретельно уже перевірили в СБУ і виявили, що то є неправдою. Їх не зупиняє навіть наявність кримінальної справи.

Як голова Громадської Організації «Громадський Рух «Самостійна Україна», як корінний ізюмчанин, і просто, як людина, заявляю наступне:

Сергій Потапенко – чесна та порядна людина. Щирий та відкритий у своїх вчинках. Справжній патріот міста Ізюм та України.

Закликаю «шалман», який себе величає «міською владою», маючи нині підтримку в місті Ізюм 3,5%, припинити травлю та зведення наклепів відносно Сергія Потапенко, який зі зброєю в руках, на фронті боронить суверенітет, незалежність та територіальну цілісність нашої держави.

Ганьба вам, брехуни!