Сьогодні, 7 квітня 2022 року - мені виповнюється 32 роки.

Багато чого хочеться написати, і не можу. Не радісно і не святково навіть на йоту. І не до підбиття підсумків, як я то робив останні роки.

До мене дивом додзвонилася з міста Ізюм мама. Ледь знайшла мобільне покриття. Данилку, День Народження якого був 5 квітня, вітання передати вона змогла лише вчора, бо всі спроби додзвонитися були марними.

Дуже швидко, сильно переляканим та тремтячим голосом мама привітала мене з Днем Народження. Над її головою було чути свист ракет. Одна із таких, розміром десь в 2,5 метри, 5 квітня встряла в городі, в 6 метрах від будинку і на щастя, не розірвалася. Пообіцяла ще передзвонити, але на всякий випадок попрощалася, бо там щось жахливе почалося...

7 квітня 2022 року, а особливо вітання мами під свист ракет над головою, з моєї пам"яті - не зітруться ніколи...

Вперше, за 32 роки, я не почую свою бабусю, яка нині лежить у надважкому стані та майже без ліків бореться за життя.

Вперше, за 32 роки, в мій День Народження - у мене горе та пекельний біль на душі, а на очах сльози. Просто уже не витримую.

Кажуть, що сьогодні навіть пташка гнізда не в"є, але сподіваюся, що Бог мені пробачить те, що і сьогодні я працюю.

Моя робота, робота невеличкої команди людей, що поряд - важлива для дуже великої кількості людей, яких війна лишила без власного житла, засобів для існування та їжі. По іншому ми не можемо навіть сьогодні.

28 лютого 2022 року було запущено роботу Гуманітарного Штабу при ГО "Громадський Рух "Самостійна Україна". Тривалий час ми працювали та справлялися з усіма викликами та витратами власними силами. Але всьому є межа.

Нині під загрозою зупинки опинилася наша логістика.

В свій День Народження я прийняв рішення, яке далося все ж вкрай складно, про запуск кампанії фандрейзингу.

Звертаюся до всіх своїх друзів, знайомих, людей доброї волі з проханням матеріальної підтримки для придбання палива.

Картка "ПриватБанк" 5457 0822 2812 8646 - Стадник Ірина Василівна. Це моя дружина, якій доручив займатися роботою з цифрами, що їй робити набагато легше і простіше, ніж мені.

Завчасно дякую всім, хто відгукнеться на моє прохання та підтримає. Для Гуманітарного Штабу при ГО "Громадський Рух "Самостійна Україна" це нині дуже важливо.

Щиро дякую всім друзям за вітання та теплі побажання, яких уже назбиралося в месенджерах дуже багато. По можливості відповім обов"язково всім.

Особливі слова визнання та подяки, в свій День Народження та Благовіщення Пресвятої Богородиці адресую славетним лицарям наших Збройних Сил, Тероборони, рятівникам та медикам. Ви ГЕРОЇ!

З вірою у перемогу та світле майбутнє! Слава Україні!