Марія Юріївна Самагальська –  львів’янка, завдяки якій вкотре було доведено факт існування «каральної психіатрії» в Україні.

Ця моторошна історія почалася ще в 2006 році. І лише нині вдалося нарешті докопатися до істини. Досі Марію Юріївну ні хто і чути не хотів.            

В період з 28.01.2006 по 13.02.2006 року пані Самагальську проти її волі утримували в КЗ ЛОКПЛ (Кульпарківська), ніби діагностувавши у неї органічне ураження головного мозку, хронічний постравматичний церебральний арахноїдит, параноїдальний синдром.

За ствердженням працівників КЗ ЛОКПЛ,  вона поступила на лікування за власним бажанням, що підтверджується підписаною нібито нею згодою на госпіталізацію в КЗ ЛОКПЛ.

Інформація, надана працівниками КЗ ЛОКПЛ було перевірена –  вона не відповідає дійсності.

Більше того, свого підтвердження не знайшов діагноз поставлений пані Самагальській, а тим паче його лікування препаратами, передбаченими для лікування важких форм шизофренії.

Після ретельного опрацювання матеріалів, наданих пані Самагальською та матеріалів перевірки, здійсненої моїми колегами з правоохоронних органів, сьогодні до поліції було подано відповідну заяву про вчинення працівниками КЗ ЛОКПЛ відносно Марії Юріївни злочинів передбачених вісьмома статтями Кримінального Кодексу України.

Абсолютно не беруся нічого стверджувати. Історія моторошна, доказів достатньо. Тепер слово за правоохоронцями.

Подальший перебіг даної справи триматиму і надалі під особистим контролем.

Вкотре повторюся: у мене нульова толерантність до біосміття, яке так знущається над людьми. Як реагував, так і надалі реагуватиму жорстко на подібне.

Далі буде…