Ізюмчани, як і тисячі інших українців, піднялися проти "тарифного геноциду", який було влаштовано «зеленою владою» всім нам фактично «під ялинку».

Після попереджувального мітингу 10 січня уже 11 люди організувалися, «завітали» до Зе Ізюмського міського голови Валерія Марченка, який до людей так і не вийшов (є інформація, що у відпустці та відпочиває в Буковелі, перевірю окремо).

Поспілкувавшись із заступником Ізюмського міського голови Мацокіним В.В. та секретарем Ізюмської міської ради Петровим К.Є., які один другого «розумніші», люди плюнули і пішли та перекрили ділянку траси Київ – Харків – Довжанськ, яка проходить через місто Ізюм.

Був здивований тим, коли деякі «діячі» з багатим комуністичним минулим, ситуативно натягнувші на себе вишиванки, раптом заквакали по соцмережах, що «мітинг в Ізюмі проплачений» та організований «рукою Кремля».

Поспілкувавшись в телефонному режимі не з одним учасником перекриття траси, з великою впевненістю відповідаю квакаючим псевдопатріотам словами їх кумира 70-х: «Закусывать надо!»

Земляки! Ви молодці! «Зеленій плесені», а тим паче їх «новому порядку», метою якого є обідрати всіх нас до нитки, не місце в нашому славному місті Ізюм! Так тримати!